207 hdi engine fault - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 207
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 24-02-18, 09:54 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 3
Default 207 hdi engine fault

Hi Iíve got a 2010 207 1.4 hdi. Itís been running fine until the other day when the eml came on & flashed engine fault on the screen. Since that itís been randomly cutting out & not wanting to start. Iíve plugged it in on a cheap code reader & it shows the fault P1445. Has anyone had this before, thanks.
John25 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 24-02-18, 10:00 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: falkirk
Posts: 14,136
Default

Handheld code readers just tell you inaccurate info it could be many things a fuel leak a bad injector blocked DPF if it has 1 no eloys fluid vacuum issues ANYTHING.

You need someone with planet preferably to get accurate data then decide
__________________
assume nothing check everything twice !!
reliable406 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 24-02-18, 10:33 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 3
Default

Thanks a friend of mine has planet Iíll get him to scan it & see what codes it shows.
John25 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 03-03-18, 10:05 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 3
Default

Just a quick update. Iíve had it looked at & it shows the same code on planet P1445. The lad reset the counter & itís cleared the code. Itís been a couple of days now, the engine fault isnít flashing up & the eml hasnít come back on but itís still been randomly cutting out. When i try restart it thereís nothing when I turn the key. The ignition lights come in but thereís no response from turning the key. Iíll starts eventually but usually about 5/10 mins. Itís baffling me now
John25 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 12:25 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.