2005 1.4 8v petrol limp mode 1007 - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 1007
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 26-02-19, 02:56 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2019
Location: Devizes Wiltshire
Posts: 1
Default 2005 1.4 8v petrol limp mode 1007

Hi
I have an issue that appeared after a week or so of getting our 1007 cars been running without fault no issues starting or running no errors or apparent engine or electrical faults very pleased with it till this popped up. Returning home car started on the button drove around 6 miles then on leaving a roundabout Antipollution fault popped up and car went into limp mode. I managed to get it to a lay-by tried the power off and on but after an hour gave up had the car picked up and here I am. I have an error code of P0608 VSS error. The car starts runs I have no throttle input the revs pulse between 1200-2000 when under load from the aircon being switched on and off. I have checked all the pipe work cleaned the map sensor and unplugged and checked all the connections around the inlet side. Completed a BSI RESET AND throttle teach the cars has only covered 57k and is in what seems to be well looked after new air filter no oil leaks. Only had the car 2 weeks
TonyG064 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1007 in eco mode and car wont start Johnblack8 1007 11 06-02-19 04:51 AM
207cc 1.6 Petrol Limp Mode: Errors P0070 P0278 stephends 207 1 06-12-16 08:32 PM
2003 307 2.0l petrol limp mode? ManxDave 307 2 15-01-16 06:57 PM
1.6 Petrol. Power loss, ticking sound from engine, car permanently in limp mode. Syavash 307 6 13-04-13 06:12 PM
407 2.0 HDI power loss / limp mode jameshobiecat 407 7 07-09-09 08:01 AM


All times are GMT. The time now is 03:17 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.